Ik ben een veertigjarige vrouw en ik woon in het Oosten van het land. Ik heb altijd al problemen gehad met mijn gebit. Dit komt doordat ik erg bang ben voor de tandarts en er dus ook al een aantal jaar niet naartoe ben gegaan.

Een tijdje geleden besloot ik dat het gewoon genoeg was. Ik moest gewoon weer naar de tandarts toe, aangezien mijn gebit zodanig was verslechterd dat ik dag en nacht pijn had. Ik besloot samen met mijn man een goede praktijk te zoeken. Een collega van hem ging naar het Kleinsman Dental Center en had daar goede verhalen over, dus besloten wij ook een afspraak te maken.

Ik belde nogal aarzelend nog maar de receptioniste was heel vriendelijk en hielp goed een afspraak te maken, wij konden al vrij snel terecht. De eerste afspraak was alleen een kennismakingsafspraak. Wij keken of wij met elkaar klikten en wij stelden een behandelplan op. De tandarts ging naar mijn gebit kijken om te kijken wat er allemaal moest gebeuren en hoe wij dit zouden aanpakken. Veel van mijn kiezen waren zwart en er stonden ook wat dingen scheef.

De tandarts stelde mij erg op mijn gemak en vertelde ook dat er meer mensen komen die echt bang zijn voor de tandarts. Mijn probleem was dus helemaal niet zo gek! Binnenkort heb ik mijn derde afspraak en krijg ik een wortelkanaalbehandeling. Ik heb gehoord dat dit erg pijnlijk en heftig is maar ik zie er niet heel erg tegenop. Ik weet dat mijn tandarts te vertrouwen is!