Tandarts ervaringen | Mondhygiëne en meer http://www.travel2dance.nl Fri, 04 Aug 2017 09:26:44 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.1 Altijd zin om te lachen http://www.travel2dance.nl/altijd-zin-om-te-lachen/ http://www.travel2dance.nl/altijd-zin-om-te-lachen/#respond Fri, 04 Aug 2017 09:26:44 +0000 http://www.travel2dance.nl/?p=14 Je tanden zijn je visitekaartje van je gezondheid. Een mooie stralende lach staat gelijk aan een gezonde levensstijl en verzorgde persoonlijkheid. Niet iedereen is van nature gezegend met een perfecte rij tanden. Ook een ongelukje kan soms leiden tot een afgebroken tand of zelfs meerdere tanden. Om een oplossing te vinden voor deze kleine of grotere imperfecties is een bezoek aan Kleinsman.de zeker de moeite waard.

Van bleken tot tandvleeschirurgie

Bij Kleinsman.de kun je terecht voor tandbehandelingen van A tot Z. Een glas rode wijn of een koffie ’s morgens zijn onschuldig maar kunnen een invloed hebben op de kleur van je tanden. Dankzij het bleken van de tanden krijg je met behulp van een eenvoudige ingreep al snel een stralend witte glimlach terug. Of kies voor een facing, een ingreep waarbij je tanden weer in hun originele, sterke en witte staat worden hersteld.

Maar ook voor grotere ingrepen, zoals tandvleeschirurgie of kronen en implantaten kun je er terecht. In eerste instantie wordt een intakegesprek ingepland om jouw noden te bekijken. Aan de hand van een jarenlange ervaring kan de gepaste behandeling voor jouw situatie worden bepaald. Je krijgt een duidelijk beeld van de ingreep en de kosten die hieraan verbonden zullen zijn. Zo kom je niet voor negatieve, maar enkel voor positieve verrassingen te staan wanneer je jezelf in de spiegel ziet achteraf!

]]>
http://www.travel2dance.nl/altijd-zin-om-te-lachen/feed/ 0
Eindelijk weer een goed gebit door Richard Kleinsman! http://www.travel2dance.nl/eindelijk-weer-een-goed-gebit-door-richard-kleinsman/ http://www.travel2dance.nl/eindelijk-weer-een-goed-gebit-door-richard-kleinsman/#respond Wed, 05 Jul 2017 08:34:17 +0000 http://www.travel2dance.nl/?p=11 Ik ben een veertigjarige vrouw en ik woon in het Oosten van het land. Ik heb altijd al problemen gehad met mijn gebit. Dit komt doordat ik erg bang ben voor de tandarts en er dus ook al een aantal jaar niet naartoe ben gegaan.

Een tijdje geleden besloot ik dat het gewoon genoeg was. Ik moest gewoon weer naar de tandarts toe, aangezien mijn gebit zodanig was verslechterd dat ik dag en nacht pijn had. Ik besloot samen met mijn man een goede praktijk te zoeken. Een collega van hem ging naar het Kleinsman Dental Center en had daar goede verhalen over, dus besloten wij ook een afspraak te maken.

Ik belde nogal aarzelend nog maar de receptioniste was heel vriendelijk en hielp goed een afspraak te maken, wij konden al vrij snel terecht. De eerste afspraak was alleen een kennismakingsafspraak. Wij keken of wij met elkaar klikten en wij stelden een behandelplan op. De tandarts ging naar mijn gebit kijken om te kijken wat er allemaal moest gebeuren en hoe wij dit zouden aanpakken. Veel van mijn kiezen waren zwart en er stonden ook wat dingen scheef.

De tandarts stelde mij erg op mijn gemak en vertelde ook dat er meer mensen komen die echt bang zijn voor de tandarts. Mijn probleem was dus helemaal niet zo gek! Binnenkort heb ik mijn derde afspraak en krijg ik een wortelkanaalbehandeling. Ik heb gehoord dat dit erg pijnlijk en heftig is maar ik zie er niet heel erg tegenop. Ik weet dat mijn tandarts te vertrouwen is!

]]>
http://www.travel2dance.nl/eindelijk-weer-een-goed-gebit-door-richard-kleinsman/feed/ 0
Een stralend nieuw gebit, zonder pijnlijke ingrepen. http://www.travel2dance.nl/een-stralend-nieuw-gebit-zonder-pijnlijke-ingrepen/ http://www.travel2dance.nl/een-stralend-nieuw-gebit-zonder-pijnlijke-ingrepen/#respond Wed, 05 Jul 2017 08:33:18 +0000 http://www.travel2dance.nl/?p=9 Bij kleinsman.de kunt u nu ook terecht voor non prep facings, de nieuwste trend op het gebied van tandheelkunde.

Wat zijn non-prep facings?

Non-prep facings zijn flinterdunne porseleinen plaatjes die over uw tanden bevestigd worden, om u weer een stralend mooi gebit te geven. Deze nieuwe plaatjes zijn maar 0,2 tot 0,3 mm dik, en daarmee veel dunner dan normale facings.

De voordelen van non-prep facings

In tegenstelling tot de gewone facings hoeft uw gebit niet eerst bijgeslepen of aangepast te worden. Een groot voordeel, want uw onderliggende gebit blijft dus volledig intact. De non-prep facings zijn zo dun als papier, maar ijzersterk. Nadat ze vakkundig op uw gebit zijn gelijmd kunt u ongeveer 15 a 20 jaar van uw nieuwe facings genieten.

Verschillende toepassingen

Er zijn verschillende redenen om te besluiten tot het plaatsen van non-prep facings. Er is altijd een toepassing die aansluit op uw persoonlijke behoefte, zoals bijvoorbeeld: Het tegengaan van verkleuring, vervorming of slijtage. Het maskeren van een scheve tand of het dichten van een spleetje tussen de tanden. Ook het corrigeren van een stukje afgebroken tand behoort tot de vele mogelijkheden met deze flinterdunne facings.

In principe krijgt u een nieuw laagje glazuur, waardoor uw gebit weer een jonge en frisse uitstraling heeft.

Dankzij deze nieuwe techniek en bijna pijnvrije behandeling, is het bereiken van een prachtig gebit en stralende glimlach nu dichterbij dan ooit. Voor een uitgebreid persoonlijk advies kan je altijd terecht bij de tandspecialisten van kleinsman.de.

]]>
http://www.travel2dance.nl/een-stralend-nieuw-gebit-zonder-pijnlijke-ingrepen/feed/ 0
Mondverzorging is het begin van alles http://www.travel2dance.nl/mondverzorging-is-het-begin-van-alles/ http://www.travel2dance.nl/mondverzorging-is-het-begin-van-alles/#respond Wed, 05 Jul 2017 08:31:05 +0000 http://www.travel2dance.nl/?p=6 Een goede mondhygiëne is essentieel voor uw gebit en dus ook voor uw gezondheid. U kunt hier zelf veel aan doen, maar extra mondhygiëne door een deskundige is hierbij eigenlijk onontbeerlijk. Kleinsman.de heeft goede kennis in huis met mondhygiënisten die u helpen uw gebit schoon, stralend en gezond te houden. Kwaliteit voor het gebied waar uw hele voedselopname begint: uw mond.

Goed poetsen is een eerste vereisten. Dat weet iedereen wel. Maar onze voeding zorgt voor veel restjes tussen de tanden en kiezen, waardoor tandsteen ontstaat. Ook roken en andere leefgewoontes zorgen voor aanslag die niet meer weg te krijgen is van onze tanden. Hierdoor ontstaan makkelijk ontstekingen wat weer leidt tot gaatjes of zelfs verlies van tanden en kiezen. Flossen en werken met ragers tussen de tanden is een goede manier om de etensresten te verwijderen. Echter voor het tandsteen is vaak meer nodig. Kleinsman.de zorgt ervoor dat de tandplak goed verwijderd wordt en uw gebit er weer mooi en gezond uitziet. Door het verwijderen van tandplak verbetert ook de conditie van het tandvlees en blijft de hele mond gezonder.

Afhankelijk van de staat van uw gebit, is het naast de eigen verzorging, van belang om enkele keren per jaar uw mondhygiënist te bezoeken.

]]>
http://www.travel2dance.nl/mondverzorging-is-het-begin-van-alles/feed/ 0