Categorie: Algemeen

Altijd zin om te lachen

Je tanden zijn je visitekaartje van je gezondheid. Een mooie stralende lach staat gelijk aan een gezonde levensstijl en verzorgde persoonlijkheid. Niet iedereen is van nature gezegend met een perfecte rij tanden. Ook een ongelukje kan soms leiden tot een afgebroken tand of zelfs meerdere tanden. Om een oplossing te vinden voor deze kleine of grotere imperfecties is een bezoek aan Kleinsman.de zeker de moeite waard.

Van bleken tot tandvleeschirurgie

Bij Kleinsman.de kun je terecht voor tandbehandelingen van A tot Z. Een glas rode wijn of een koffie ’s morgens zijn onschuldig maar kunnen een invloed hebben op de kleur van je tanden. Dankzij het bleken van de tanden krijg je met behulp van een eenvoudige ingreep al snel een stralend witte glimlach terug. Of kies voor een facing, een ingreep waarbij je tanden weer in hun originele, sterke en witte staat worden hersteld.

Maar ook voor grotere ingrepen, zoals tandvleeschirurgie of kronen en implantaten kun je er terecht. In eerste instantie wordt een intakegesprek ingepland om jouw noden te bekijken. Aan de hand van een jarenlange ervaring kan de gepaste behandeling voor jouw situatie worden bepaald. Je krijgt een duidelijk beeld van de ingreep en de kosten die hieraan verbonden zullen zijn. Zo kom je niet voor negatieve, maar enkel voor positieve verrassingen te staan wanneer je jezelf in de spiegel ziet achteraf!

Mondverzorging is het begin van alles

Een goede mondhygiëne is essentieel voor uw gebit en dus ook voor uw gezondheid. U kunt hier zelf veel aan doen, maar extra mondhygiëne door een deskundige is hierbij eigenlijk onontbeerlijk. Kleinsman.de heeft goede kennis in huis met mondhygiënisten die u helpen uw gebit schoon, stralend en gezond te houden. Kwaliteit voor het gebied waar uw hele voedselopname begint: uw mond.

Goed poetsen is een eerste vereisten. Dat weet iedereen wel. Maar onze voeding zorgt voor veel restjes tussen de tanden en kiezen, waardoor tandsteen ontstaat. Ook roken en andere leefgewoontes zorgen voor aanslag die niet meer weg te krijgen is van onze tanden. Hierdoor ontstaan makkelijk ontstekingen wat weer leidt tot gaatjes of zelfs verlies van tanden en kiezen. Flossen en werken met ragers tussen de tanden is een goede manier om de etensresten te verwijderen. Echter voor het tandsteen is vaak meer nodig. Kleinsman.de zorgt ervoor dat de tandplak goed verwijderd wordt en uw gebit er weer mooi en gezond uitziet. Door het verwijderen van tandplak verbetert ook de conditie van het tandvlees en blijft de hele mond gezonder.

Afhankelijk van de staat van uw gebit, is het naast de eigen verzorging, van belang om enkele keren per jaar uw mondhygiënist te bezoeken.