Categorie: Ervaringen & Reviews

Altijd zin om te lachen

Je tanden zijn je visitekaartje van je gezondheid. Een mooie stralende lach staat gelijk aan een gezonde levensstijl en verzorgde persoonlijkheid. Niet iedereen is van nature gezegend met een perfecte rij tanden. Ook een ongelukje kan soms leiden tot een afgebroken tand of zelfs meerdere tanden. Om een oplossing te vinden voor deze kleine of grotere imperfecties is een bezoek aan Kleinsman.de zeker de moeite waard.

Van bleken tot tandvleeschirurgie

Bij Kleinsman.de kun je terecht voor tandbehandelingen van A tot Z. Een glas rode wijn of een koffie ’s morgens zijn onschuldig maar kunnen een invloed hebben op de kleur van je tanden. Dankzij het bleken van de tanden krijg je met behulp van een eenvoudige ingreep al snel een stralend witte glimlach terug. Of kies voor een facing, een ingreep waarbij je tanden weer in hun originele, sterke en witte staat worden hersteld.

Maar ook voor grotere ingrepen, zoals tandvleeschirurgie of kronen en implantaten kun je er terecht. In eerste instantie wordt een intakegesprek ingepland om jouw noden te bekijken. Aan de hand van een jarenlange ervaring kan de gepaste behandeling voor jouw situatie worden bepaald. Je krijgt een duidelijk beeld van de ingreep en de kosten die hieraan verbonden zullen zijn. Zo kom je niet voor negatieve, maar enkel voor positieve verrassingen te staan wanneer je jezelf in de spiegel ziet achteraf!

Eindelijk weer een goed gebit door Richard Kleinsman!

Ik ben een veertigjarige vrouw en ik woon in het Oosten van het land. Ik heb altijd al problemen gehad met mijn gebit. Dit komt doordat ik erg bang ben voor de tandarts en er dus ook al een aantal jaar niet naartoe ben gegaan.

Een tijdje geleden besloot ik dat het gewoon genoeg was. Ik moest gewoon weer naar de tandarts toe, aangezien mijn gebit zodanig was verslechterd dat ik dag en nacht pijn had. Ik besloot samen met mijn man een goede praktijk te zoeken. Een collega van hem ging naar het Kleinsman Dental Center en had daar goede verhalen over, dus besloten wij ook een afspraak te maken.

Ik belde nogal aarzelend nog maar de receptioniste was heel vriendelijk en hielp goed een afspraak te maken, wij konden al vrij snel terecht. De eerste afspraak was alleen een kennismakingsafspraak. Wij keken of wij met elkaar klikten en wij stelden een behandelplan op. De tandarts ging naar mijn gebit kijken om te kijken wat er allemaal moest gebeuren en hoe wij dit zouden aanpakken. Veel van mijn kiezen waren zwart en er stonden ook wat dingen scheef.

De tandarts stelde mij erg op mijn gemak en vertelde ook dat er meer mensen komen die echt bang zijn voor de tandarts. Mijn probleem was dus helemaal niet zo gek! Binnenkort heb ik mijn derde afspraak en krijg ik een wortelkanaalbehandeling. Ik heb gehoord dat dit erg pijnlijk en heftig is maar ik zie er niet heel erg tegenop. Ik weet dat mijn tandarts te vertrouwen is!