Een goede mondhygiëne is essentieel voor uw gebit en dus ook voor uw gezondheid. U kunt hier zelf veel aan doen, maar extra mondhygiëne door een deskundige is hierbij eigenlijk onontbeerlijk. Kleinsman.de heeft goede kennis in huis met mondhygiënisten die u helpen uw gebit schoon, stralend en gezond te houden. Kwaliteit voor het gebied waar uw hele voedselopname begint: uw mond.

Goed poetsen is een eerste vereisten. Dat weet iedereen wel. Maar onze voeding zorgt voor veel restjes tussen de tanden en kiezen, waardoor tandsteen ontstaat. Ook roken en andere leefgewoontes zorgen voor aanslag die niet meer weg te krijgen is van onze tanden. Hierdoor ontstaan makkelijk ontstekingen wat weer leidt tot gaatjes of zelfs verlies van tanden en kiezen. Flossen en werken met ragers tussen de tanden is een goede manier om de etensresten te verwijderen. Echter voor het tandsteen is vaak meer nodig. Kleinsman.de zorgt ervoor dat de tandplak goed verwijderd wordt en uw gebit er weer mooi en gezond uitziet. Door het verwijderen van tandplak verbetert ook de conditie van het tandvlees en blijft de hele mond gezonder.

Afhankelijk van de staat van uw gebit, is het naast de eigen verzorging, van belang om enkele keren per jaar uw mondhygiënist te bezoeken.