Bij kleinsman.de kunt u nu ook terecht voor non prep facings, de nieuwste trend op het gebied van tandheelkunde.

Wat zijn non-prep facings?

Non-prep facings zijn flinterdunne porseleinen plaatjes die over uw tanden bevestigd worden, om u weer een stralend mooi gebit te geven. Deze nieuwe plaatjes zijn maar 0,2 tot 0,3 mm dik, en daarmee veel dunner dan normale facings.

De voordelen van non-prep facings

In tegenstelling tot de gewone facings hoeft uw gebit niet eerst bijgeslepen of aangepast te worden. Een groot voordeel, want uw onderliggende gebit blijft dus volledig intact. De non-prep facings zijn zo dun als papier, maar ijzersterk. Nadat ze vakkundig op uw gebit zijn gelijmd kunt u ongeveer 15 a 20 jaar van uw nieuwe facings genieten.

Verschillende toepassingen

Er zijn verschillende redenen om te besluiten tot het plaatsen van non-prep facings. Er is altijd een toepassing die aansluit op uw persoonlijke behoefte, zoals bijvoorbeeld: Het tegengaan van verkleuring, vervorming of slijtage. Het maskeren van een scheve tand of het dichten van een spleetje tussen de tanden. Ook het corrigeren van een stukje afgebroken tand behoort tot de vele mogelijkheden met deze flinterdunne facings.

In principe krijgt u een nieuw laagje glazuur, waardoor uw gebit weer een jonge en frisse uitstraling heeft.

Dankzij deze nieuwe techniek en bijna pijnvrije behandeling, is het bereiken van een prachtig gebit en stralende glimlach nu dichterbij dan ooit. Voor een uitgebreid persoonlijk advies kan je altijd terecht bij de tandspecialisten van kleinsman.de.