Vroeger had je witte tanden, maar door vele liters koffie, donkere thee en rode wijn zijn je tanden door de jaren heen steeds geler geworden. Ben je zo onzeker over je tanden, dat je eigenlijk niet meer breed durft te lachen en je mond het liefst bedekt als je praat? Dan raden wij je aan om je tanden te laten bleken. Meer over de veiligheid van deze behandeling, lees je op deze pagina.

Zelf tanden bleken

Er zijn diverse middeltjes die je kunt kopen om zelf je tanden te bleken. Sommige middeltjes zijn veilig, maar er zitten ook middelen tussen die vrij chemisch zijn. Deze middeltjes zijn niet alleen vies, maar kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Bleek je je tanden te lang of op de verkeerde manier, dan kan je gebit zelfs beschadigen. Daarom raden tandartsen altijd af om zelf aan de slag te gaan met het bleken van je tanden, tenzij je echt weet waar je mee bezig bent.

Tanden bleken bij een expert: altijd veilig!

Ga je naar een expert als Kleinsman van Kleinsman.de om je tanden te laten bleken, dan hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van deze behandeling. Experts gebruiken namelijk altijd honderd procent veilige bleekmiddelen om jouw tanden witter te maken. Ook weten ze precies hoe ze deze middeltjes moeten gebruiken. Hierdoor voorkom je niet alleen dat je gebit beschadigd raakt door het bleken van de tanden, maar profiteer je bovendien van het mooiste resultaat. Wil je je tanden bleken en wil je zeker weten dat je dit op een veilige manier doet? Ga dan niet zelf aan de slag, maar maak gewoon een afspraak bij een specialist. Om een afspraak te maken bij specialist Kleinsman, ga je naar Kleinsman.de.