Veel mensen voelen zich onzeker over de kleur van hun gebit. Zijn jouw tanden geel of zelfs een beetje bruin, dan ben je je hier pijnlijk bewust van als je lacht, maar ook als je praat. Doe jij onbewust je hand voor je mond als je spreekt of lacht, simpelweg omdat je je zo onzeker voelt? Dan raden wij je aan om je tanden te laten bleken. Door je tanden te laten bleken, hoef je namelijk niet meer onzeker te zijn.

Het ZOOM!® systeem: een korte introductie
Laat je jouw tanden bleken door Kleinsman van http://www.kleinsman.de/nl/, dan worden jouw tanden behandeld volgens het ZOOM!® systeem. De tanden worden eerst kort gereinigd, om vervolgens behandeld te worden met de speciale bleekgel. Zit de bleekgel op de tanden, dan wordt de ZOOM!® lamp gebruikt om de gel optimaal op het gebit in te laten werken. Het resultaat? Wittere tanden in slechts 45 minuten tijd.

Het ZOOM!® systeem: effectief en veilig
Het ZOOM!® systeem van Kleinsman is niet alleen effectief, maar ook volledig veilig. De bleekgel en de ZOOM!® lamp tasten de tandstructuur namelijk absoluut niet aan, ook niet als de behandeling vaker herhaald wordt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw gebit beschadigt door het bleken van je tanden, want dit is bij Kleinsman absoluut niet het geval.