Mijn tanden zijn ontzettend belangrijk voor me, dus toen ik klachten begon te krijgen aan mijn gebit werd ik meteen nerveus. Lelijke verkleuringen en een afgebroken tand zorgden ervoor dat ik op zoek moest naar een goede tandarts. Na vervelende ervaringen bij andere klinieken kwam ik op aanraden van een vriendin uit bij de kliniek van Richard Kleinsman. Zij was goed geholpen tijdens haar behandeling in de kliniek, en raadde me aan om op consult te gaan. Toen ik bij mijn afspraak naar binnen liep voelde ik aan dat ik op de juiste plek was. Het personeel was vriendelijk, maar niet op een overdreven manier. Toen ik een gesprek voerde met de tandarts over mijn problemen was het meteen duidelijk dat ze me goed zouden kunnen helpen.

Ik heb mijn tanden laten bleken en een implantaat laten zetten. Richard Kleinsman was tijdens het hele proces betrokken en heeft alle opties goed met me doorgesproken. Het voelde niet alsof ik een overhaaste keuze maakte, maar echt werd begeleid tijdens mijn zoektocht naar een mooie glimlach. Ondanks dat, heb ik altijd de angst gehouden dat het eindresultaat er misschien erg onnatuurlijk uit kwam te zien. Witte tanden zijn fijn, maar kunnen je er ook uit laten zien als een pop. Er werd mij verzekerd dat dat absoluut niet het geval zou zijn. En gelukkig, Richard Kleinsman had gelijk. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. De verkleuringen zijn weg, mijn tanden zijn natuurlijk wit en niemand ziet iets van mijn afgebroken tand.